Partnerët tanë

Instituti i Modelimeve në Biznes ka tashmë një eksperiencë të gjatë bashkëpunimi me shumë kompani, institucione dhe universitete, të cilat veprojnë në Shqipëri dhe jashtë saj.

1. Mesonic Business Software

Kompani austriake, e cila ka zhvilluar serinë e produkteve WINLine, produkte që përdoren në mbi 55,000 ndërmarrje. Prej muajit prill 2006 Instituti i Modelimeve në Biznes është partner i autorizuar i saj. www.mesonic.com

2. Microsoft Dynamics NAV

IMB-ja bashkëpunon tashmë me Microsoft Dynamics. Zgjidhje e re që ofron kompania Microsoft, e cila ofron një kontroll më të mirë të biznesit tuaj, nëpërmjet bashkëpunimit dhe mjeteve të avancuara të komunikimit. www.microsoft.com

3. IEKA – Instituti i Ekspertëve Kontabël të Autorizuar.

www.ieka.org.al

4. IKM – Instituti i Kontabilistëve të Miratuar

www.ikm-al.com

5. Universiteti i Tiranës |Departamenti i Financës dhe Kontabilitetit | Departamenti i Informatikës

www.unitir.edu.al 

6. Universiteti i Shkodrës

www.unishk.edu.al

7. Universiteti i Gjirokastrës

www.uogj.edu.al

8. Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë

www.umsh.edu.al

9. Future University of Tirana

www.umt.edu.al

10. Universiteti Marin Barleti

 www.umb.edu.al

Elbasan

Agim Qenani

Ekspert kontabël i autorizuar

Tel: 054 52 289

Cel: 069 20 97 406

agimqenani@yahoo.it

Durres

Enon Karapici

Studio kontabël & konsulencë financiare

Cel: 069 20 44 606

Tel: 052 23 03 34

ekarapici@ek-sk.com

Vlorë

Rudina Lipi

Qendra “Trajnimi Im”

Tel: 033 40 05 39

Cel: 069 93 52 139, 068 48 68 595

kurseinfo@gmail.com

Gjirokastër

Enkela Babaramo

Tel: 068 60 36 647

ebabaramo@yahoo.com

Korçë

Blue Computer

Tel: 067 20 51 335

info@blucompo.net

Shkodër

Bledi Bilali 

HSM Center

Tel: 069 20 98 231

hsm_center@yahoo.com

Kosovë

Qemajl Surdulli

IMBKS

Tel: +386 49 17 71 10

q.surdulli@imbks.com

Tiranë

ISSETI

Tel: 042 23 57 29

Cel: 069 20 96 084

E-mail: isseti@isseti.org

Tiranë

LINCOLN CENTER

Tel: 042 23 08 80

Cel: 069 20 83 285

E-mail: info@lincoln.org.al

Tiranë

GOETHE

Tel: 042 23 97 89

Cel: 068 40 45 601

E-mail: goethe_bi@yahoo.de

Tiranë

IRISOFT

Tel: 042 24 21 07

Cel: 069 52 52 625

E-mail: irisoft_centre@yahoo.com

Tiranë

Excellence Center

Cel: 069 47 63 807

E-mail: excellence.center@yahoo.com

Tiranë

ITK

Tel: 042 36 78 61

Cel: 069 61 62 321

E-mail:  info@itkalbania.com

Tiranë

Aristotel Telhaj

Cel: 069 32 48 837

E-mail: arluge@yahoo.com

Tiranë

Eglis Flaga

Cel: 069 20 36 404

E-mail:  info@flagaccounting.com

Tiranë

Ardex Consulting

Cel: 068 20 07 251

E-mail: info@ardexconsulting.com

Website: www.ardexconsulting.com

Tiranë

ISN Albania

Cel: 067 28 32 019

Email: info@isnalbania.com

Web: www.isnalbania.com

Tiranë

The Crown Center

Cel: 069 64 58 682

Tel: 04 2 234 310

E-mail: crown.centre@yahoo.com

Tiranë

Albanian Qatar Center

Cel: 069 20 86 867

Tel: 04 2 404 000

E-mail: info@aqc.al

Tiranë

Studio Konsulence 94

Tel: 042 242 969

Cel: 068 20 02 001

Email: sk94shpk@gmail.com

Tiranë

Time Center

Cel: 069 86 85731

E-mail: info@timecenter.al

Website: www.timecenter.al

Tiranë

ISSAT

Tel: 042 26 00 35

E-mail: issatalbania@gmail.com

Website: www.issatinstitute.com

Durrës

Alban Xhelili

Tel: 052 23 88 18

Cel: 069 20 91 015

E-mail: sfxhelili@yahoo.com

Durrës

Etleva Zalla

Tel: 052 22 90 00

Cel: 069 22 04 857

E-mail: inform@albmail.com

Durrës

Alb – Professional

Cel: 068 20 95 977

E-mail: abedinialda@yahoo.com

Durrës

Enon Karapici

Cel: 069 20 44 606

Tel: 052 230 334

E-mail: ekarapici@ek-sk.com

Durrës

Smart Center

Cel: 069 52 25 231

Tel: 052 239 269

E-mail: smartcenters@hotmail.com

Vlorë

Erudit Center

Cel: 069 20 84 130

Email: bbeleraj@hotmail.com

Vlorë

QENDRA “Trajnimi IM”

Cel: 068 48 68 595, 069 93 52 139

E-mail: kurseinfo@gmail.com

Vlorë

Koço Llukmani

Cel: 069 24 83 602

E-mail: kllukmani@gmail.com

Elbasan

FONDACIONI ECE

Endri Shuteriqi

Cel: 694880239

Elbasan

Valmira Pajenga

Cel: 069 73 74 351

Email: valmira.pajenga@yahoo.com

Elbasan

QENDRA “AGIM QENANI”

Tel: 054 52 289

Cel: 069 20 97 406

E-mail: agimqenani@yahoo.it

Shkodër

HSM CENTER

Cel: 069 20 98 231

E-mail: hsm_center@yahoo.com

Shkodër

Qëndra Kolping

Tel: 022 24 54 92

E-mail: info@kolpingshkoder.al

Shkodër

Globe Tik & Language Education

Tel: 067 22 27 558

E-mail: helgasallaku@yahoo.com

Gjirokastër

Enkela Caca

Tel: 068 60 36 647

E-mail: ebabaramo@yahoo.com

Fier

English Corner

Cel: 0694027472

Email: adriatik_golemi@yahoo.com

Korçë

Blue Computer

Cel: 067 20 51 335

Email: info@blucompo.net