Kontakte

Kujdesi ndaj Klientit

+355 4 22 53 466 / 04 43 08 972

support@imb.al / support.business@imb.al / support.alphaweb@imb.al

Zyra e Shitjeve

+355 4 22 53 466 / 04 43 08 972

sales@imb.al

Zyrat Qendrore

+355 4 22 53 466 / 04 43 08 972

+355 69 40 70 149

imb@imb.al

Partnerët Tanë

Kontakto partnerët tanë në Shqipëri dhe Kosovë

Qendra trajnimi

Kontakto qendrat tona të trajnimeve në të gjithë Shqipërinë